Selecteer een pagina

Obstakels overwinnen

Het is niet altijd makkelijk om om een nieuwe koers uit te zetten in je loopbaan, of jezelf weer vlot te trekken als je vastloopt in je werk. Soms kan het zijn dat je dan niet voldoende inzicht en overzicht hebt. In een paar coachgesprekken help ik je weer op weg. Door bijvoorbeeld samen naar je arbeids- of afzetmarkt te kijken. Of je netwerk in kaart te brengen en jou te leren wat je kunt doen om met de juiste mensen in gesprek te komen.

In veel gevallen is het echter ons denken dat in de weg zit. Ons verstand wil namelijk graag dat alle omstandigheden perfect zijn, voor we in beweging komen. Je gedachten en overtuigingen zijn dan zo bepalend geworden dat ze jou belemmeren bij het ondernemen van actie of het zetten van een nieuwe loopbaanstap. Als je dit herkent, nodig ik je uit om met mij te gaan ontdekken wat het is wat jou tegenhoudt en hoe jij je veerkracht kunt vergroten.

Ontdekken

Welke richting je ook kiest, ieder pad dat je volgt zal bochten, hobbels en valkuilen hebben. Perfecte omstandigheden zullen wij dan ook niet creëeren. Ik leer je wél hoe jij afstand van je gedachten kunt nemen en je veerkracht kunt vergroten. Zodat jij, ondanks deze obstakels, toch datgene kunt gaan doen wat je wilt!

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek gaan we onderzoeken wat jou belemmert bij de uitvoering van jouw plannen. Samen bepalen wij hoe jouw traject er uit gaat zien. In de meeste gevallen zijn twee tot vier gesprekken voldoende om weer zelfstandig verder te kunnen.

Wat levert het je op?

In dit traject heb jij de regie in handen. Dit betekent dat jij bepaalt wat het jou moet opleveren. Ik begeleid dit proces. Ik daag je uit en stimuleer je tot nieuwe inzichten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Het traject ‘Obstakels overwinnen’ helpt je uiteindelijk concrete stappen te kunnen zetten.