Expeditie Kairos

Durf jij het aan? Om te gaan leven vanuit je wensen en verlangens? Jezelf flexibeler, weerbaarder en sterker te maken om persoonlijke uitdagingen aan te gaan? 

Tijdens deze expeditie nemen we je mee naar de ongerepte natuur van Nationaal Park Kosterhavet aan de westkust van Zweden. Geef je over aan het spel van de natuur en ontdek per kajak de onbewoonde eilanden waar je back to basic gaat en hout zult moeten sprokkelen om vuur te maken. Tijdens de expeditie coachen en begeleiden we je bij het zoeken naar antwoorden op je persoonlijke of werkgerelateerde vragen.

De kalmte of ruigheid van de zee en de weersomstandigheden laten zich niet voorspellen, net zomin als de arbeidsmarkt en je persoonlijke leven dat doen. Je kunt vasthouden aan je controles en angsten, maar het brengt je niet verder. Wij nemen je mee buiten de gebaande paden, zodat je wordt terug geworpen op jezelf. Omdat we ervan overtuigd zijn dat je diep in jezelf het antwoord op je vraag weet. Tijdens de expeditie willen we het spelende kind en de avonturier in jou de ruimte geven om zichzelf weer te laten zien en kleur te bekennen.

{

Als je nieuwe werelden wilt ontdekken, heb je de moed nodig om de kust uit het oog te durven verliezen

‘Ervaar zelf hoe verrijkend durven doen is!’

Je zult nog even moeten wachten, want Expeditie Kairos gaat niet eerder dan juni 2018 van start.
Heb je interesse of vragen over deze reis, neem dan contact met mij op.
Ik beantwoord je vragen graag!